Thursday, 14 July 2011

sukan dah habes. masa untuk spm !

assalammualaikum.
5 ss hari ni nak cerita pasal hari semalm. hari khamis dimana final sukantara di sekolah. best mmg best sebab rumah sukan hijau menjuarai sukan tahun ni. huuurayy ! haha 
semalam pagi-pagi je kiteorang semua dah tunggu sukan dimulakan. amboi semangat nak sokong budak 5ss yang ada acara hari final tu.




tiba tiba mak Sarimah lalu, "cikgu cikgu sni bergamba jom" terus dia duduk kat situ haha

then masa yg ditunggu-tunggu, upacara pun dimulakann dengan...



sory gamba kedua tak bpe nak jelas. yang depan belah kiri tu budak 5ss. wan kader. search gmba sebenar dia kat belah kanan blog ni hehe time ni kiteorang berdekah tengok dia. muka dia ketat je. last last ketawa jugak. tp tutup gigi, haha

then diikuti dengan rumah sukan ..





ade tertinggal .. :/ rumah sukan ungu. hmm
ha nampak tak rumah sukan ungu kat belah kanan tu? heehe
lepastu naik bendera, ucapan pengetua, polis lagi spe nth bla bla bla.. then bermula lah sukantara final
banyak vdeo berbanding gmba, tp mlas nak upload vdeo , lambat nnti .hehe

haa gmba ni ada salah sorang atlet 5 ss. si fitri (panjang) cari carii yang mana..
sementara sukan tu. upacara menyampaian hadiah tetap dilakukan, hey jangan pndang budak 5 ss sebelah mata tau. badan besa besa pun boleh dpat 3 emas !




wanie, ekinn , mira


bazilah
bukan main happy lagi atlet ni hehe


kat dalam gmba ni yang baju putih cik ct bukan 5 ss . oke goo away hehehehe

oke tutup ceita pasal ni. 
kemuncak final yang dinanti-nantikan, ewah mcm ayat skema pulak =.=
penentuan kemenangan.
hikhik. 


banyak nama pemenang yang cikgu sebut kat depan, tp tak kan aku nak showkan plak, tade kene mengene hehe aku showkan yang budak 5 ss je :p
bazilah, lari 400m




lepastuu...


mira pulak. dia terima peserta terbaik perampuan bawah 18


"mira mira sni tgok sini kejap !" oke snap !


 

ni panjang. dia terima peserta terbaik bawah 18 dengan olahragawan. kami berbaga dengan LU. oke tak payah nak bajet lah panjang, -.- (kening dia mesti terangkat) eee yucksss 

lepastu diumumkan pulak rumah sukan hijau menang ! yihaaaa hahaha tak sempat nak snap mybe excited sangat hahahaha... tiba tiba..


baru aku sedar .......... (tunduk)
sukan dah habes. masa untuk fokus ke SPM. 
ya allah, terangkan lah hati kami 5 sains sukan untuk belajar bersungguh sungguh . amin ~


itu sahaja untuk hari ni. di taip oke  mudak omel





No comments:

Post a Comment