Saturday, 30 July 2011

aksi panas !!


hai semua. (muka excited)
today kiteorang 5ss. brr bukan semua. sesetengah yang sporting je okey yg datang.
ramai janji nak datang last-2 hmmmm

dah tak guna nak bebel banyak-2 , jom tengok aksi-2 ni
hahaha

bismillahirahmannirahim..

mula-2 nak diingatkan, gmba ni tak boleh di-view atas dasar-2 tertentu (hihi)
kedua, aku mlas gila nak susun kedudukan dia. so bia jela ea terabo?
tak kesah kan ? haha oke jom tengokk



starting hanni reti pulak kan dia pakai kasot? ahaha


faraaa


acapp


zu and comel


againn


penan


ajinn


zu please dont do this again. like a ........(ahaha)


zu keje kutip bola ja. (haha)


selenaa gomez lap peluh (haha)




fuhhh


mira mula-2 aku tengok gmba ni aku ketawa tak henti mira.
step kau terbaik (haha)




again mira ! haahahha








1,2,3 action!


vietnam vs thailand
pengadil import from philipin


guys 


tuan punya kamera.


macam orang kurang tenaga -.-


ajin suruh aku tulis
"ajin bersama peminat nombor 1 dia "
euuuwww -.- hahahah


under 18 please jangan saksikan !


tahu penat kan? oke rehat kejap


emosi -.-


dah penat kan main 2 jam kat gelanggang?
dayah ajak pegi makan pulak. dia nak belanja MB.
haa baiknya dia haha. mak dia siap bungkuskan mee hun goreng bape bungkus nth. banyak kod.
lepastu belanja makan ayam lagi. bgus betul ahha.


oke diaorang gerak dlu. peah, fara, hani, dayah lambat sikit cause tunggu bapak dayahh tu.




boring ye tunggu dayah lambat?? nah gmba dlu yer haha



nahh. dah smpai , dayah belanja :)


ajin snap so gmba dia takde.
acap and penat duduk belah sana :)



dont say that u love me ajin? hahah


nmpak tak tu mee yang dayah bawak? rajin gila mak dia :)

then dah habes makan, ajin and penan balik awal. training bola katanya -.-
tinggal acap sorang lah jadi mangsa kami haha
pastu sorang sorang balikk
the end _____


jam menunjukkan pkul bape?
ajin pon tgah setting gmba haihh.
kiteorang sanggup update untuk 5ss :(



oke bubyee guys :p
yang tak datang petang tadi, hope saba jela ea. love u muahh muaahh (hahah)

spe lagi yang update kalau bukan  comel

No comments:

Post a Comment