Monday, 1 August 2011

reminds back !

hai guys. aku tetiba pulak nak update pasal ni. yee pasal ni mesti korang takkan lupakan kan? yela wook kenangan terindah seyy. Competition Talent Time. buat kali pertama nya talent ni dibuat kat sekolah kiteorang. gempak tak gempak kan? haha

actually banyak karenah budak 5ss. ada yang nak join ada yang taknak. bagi aku, ni lah perkara yang benar aku pernah mimpi dlu. ini benar. aku pernah mimpi buat talent time kat sekolah. bilaada cakap mlas nak join tahu tak betapa sedihnya aku? aku yang beria cari laguu tapi semua tak pahamm :(

dah last minute baru cikgu masok cmpo, erh bunyik macam gado kan? eh tak tak. cikgu Syariah cikgu bi kiteorang bagi lagu. so kiteorang on jela , lagu lemon tree and the show. kiteorang ambik senang-2 sebab bia penan and acap bole bawak. dah last minute kod , lagi 3 hari nak competition . so klang kabut kan latihan petang segala.

tengok lahh ni hee


time ni ramai sangat. hehe tapi kiteorang je yang termasok dalam gamba ni. haha sori yang lainn :P
banyak gmba masa kitaorang latihan masa ni, tapi malas pulak nak showkan hehe. 

aku showkan sikit ea masa hari competition tu :)



belakang pentas. ni wan dia tak join, malu katanya. haih payah haha


kiteorang banyak kali training kat belakang ni, banyak kali oke. takod lah ada salah ke nanti.
and paling menyedihkan tak semua yang hafal lirik. means sorang tu bukanlah tak hafal smua, ada 2,3 baris yang tak hafal. so mana yang hafal tu kene nyanyi kuat lah. :)


u know what? kiteorang peserta numb2 , tp oleh kerana slideshow kiteorang ada masalah kat lettop or apa nth masalah dia. kiteorang terpaksa ditunda tunda smpai lah cikgu cakap kiteorang peserta terakhir perfom.
reaksi pertama , fine cikguuuuuuuuu -.-
kiteorang taknak mcm tunggu berejam kan tengok peserta lain dulu.
mejoriti semua kelas msok kod. form1-form5, kalau 1 form ada 9 kelas.
berapa lama tunggu ? hahaha so sad


masa yang ditunggu-tunggu. nama 5 ss dah dipanggil. semua jantung bergoncang macam nak runtuh.
ape-2 hal sekali pon. berdoa dulu kepada Allah supaya berjalan dengan lancar. :)


nak je pentas. ya allah beratus-ratus warga smk banda depan kiteorang. ya allah macam nak turun je pentas tu huhu. tapi, nasib baik tak buat hahaha
tengok ni, muka taknak mcm excited pulak an nak tggu kiteoran pussycat dolls ni nyanyi. rawwrrr ! haha



pussycatdolls vs sopan punya, hahaha. oke bertema kan santai mereka enjoy. alhamdulillah :)


kelas kami je yang guna guitar and dimainkan oleh pelajar sendiri. kelas lain banyak yang guna speaker, and if ada yang main guitar pon ciku jensen yan mainkan. hehe
bangga gila :P


ape-2 pon ni kenangan yang tak dapat dilupakan. 
even kiteorang dapat num 13 kod? haa agaknya lah, 13 daripada 30lebih kelas.
dapat lah hemper saguhati. tu pon mencukupi. 
oke lah tu kan? peserta terakhir tapi dapat numb 13. jangan peserta numb 1 tapi numb 30 sudehhh. haha

oke tu je yang nak di reminds balik. hehe
post by baby ahha



No comments:

Post a Comment