Thursday, 28 July 2011

karnival kompleks sukan air dan udara

hari 5ss 3 orang pergi bnd.penawar, ni lah karnival kompleks ni.. baru bukak tempat tu. yang pergi bedah peahh  panjang  sampai je sana orang tak ramai lagi. 



ni ha nama dia. Kepak




gmba kejappp ! :)

ada sekolah mana nth yang tengah dengar ceramah. oleh kerana sekolah kiteorang lmbat so ceramah turn kedua lah, sementara tu pegi lah pusing. alaa banyak dapat mcm buku-2 nota , kat situ paling menarik smua student ada askar. trak lori snapang terpong semua dia bawak then show kan. trak ada 3,4 gitu. nak je aku naik tapi malu, haha ramai budak laki ta malu diaorang naik lah tangkap-2 gmba smua. and barang askar smua dia showkan and boleh pegang bole belek2. ada yang macam nikon pon ada. haha padahal teropong :p



jap testing testingg. haha dia punya zoom jarak jauh, fuh dhsyt! bole nampak daun dri jauh 300m gitu dengan terang and jelas !

ada gerai-2 jualan macam pasar malam lah pulak kan? pas dengar ceramah lepak surau jap mkan-2 beli kat gerai.. jlan lagi dekat-2 ngan laut tu. angin kuadd

lepastu balikkkk....
tapi dalam basss bedah

haha oke bedah chill :D

baru teringat ada kelas math. semangat lah then pegi kelas math . dah la apa lg balik ! bye

entry by princess

No comments:

Post a Comment